Det Glutenfrie Bakeriet

Tradisjonsrikt håndverksbakeri

Det glutenfrie Bakeriet er et rendyrket glutenfritt håndverksbakeri, som produserer velsmakende bakevarer med hjemmelaget god kvalitet som kan spises av alle.

 

Ikke noe hos oss er maskinelt fremstilt – Alt er hjemmelaget!

Fra BeTo Helsebakeri

Bakeriet har sine røtter fra Berit Svennebye sin gård i skogbygda i 2002, hvor det ble bakt og solgt glutenfrie bakevarer direkte fra gården. Etter overtagelsen av Helsebakeriet i 2012, ble det stiftet som aksjeselskap og ble BeTo Helsebakeri AS. De opparbeidet seg en unik kompetanse på bakevarer for personer med cøliaki, matallergi og matintoleranse.

 

Frem til mai 2018 produserte og solgte de glutenfrie brødvarer, søt gjærbakst, kaker og julebakst ut i fra eget bakeri på Oppaker. I tillegg bakte dem speltbrød på bestilling fra eget bakeri hjemme på gården til Svennebye.

Til Det Glutenfrie Bakeriet

Kanmer AS tok over driften i slutten av 2017 og i juni 2018 ble bakeriet og produksjonen flyttet til Årnes. BeTo Helsebakeri ble i tillegg døpt om til Det Glutenfrie Bakeriet.

 

Herfra starter en ny epoke for det tratisjonsrike håndverksbakeriet fra Skogbygda. Vi lover å ta vare på de gamle tradisjonene, men skal likevel jobbe for å utvikle oss på smak, kvalitet og med nye produkter.

En smakebit fra vårt sortiment

Følg oss på Facebook og Instagram

Søk etter @dgbakeriet eller klikk deg inn på ikonene.

Kontaktopplysnigner

 

Bakervarer kan kjøpes hos BrukaNes
Runnivegen 45, 2150 Årnes

Send oss en e-post
Telefon: +47 63 91 16 80

Til bakeriets nettbutikk